Burelen in Herent (Klein Dalenstraat 45C)

€ 715

Algemeen
Prijs
:
€ 715
Adres
:
Klein Dalenstraat 45C , 3020 Herent
Bewoonbare opp.
:
20 m²
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Omschrijving

5 Volledig gerenoveerde kantooren ( 2 van 20 m² aan 715 euro -1 van 21m² aan 715euro - 2 van 22m² aan 750 euro ) met gemeenschappelijke faciliteiten en parking

Kantoorruimtes gelegen in een rustige en groene omgeving. Vlotte bereikbaarheid met de auto (op enkele minuten rijden van de E314), goed bereikbaar met de fiets (gelegen langs de fietsostrade Leuven-Brussel), bushalte op 250 m, station van Herent op 1,7 km.

Ideaal voor startende en kleinere bedrijven die graag een professionele uitstraling aan hun onderneming wensen te geven.

U kunt gebruik maken van gemeenschappelijke zitruimte, keuken en sanitair. Ruime terras vooraan het gebouw.

Het is ook mogelijk om 1 kantoor afzonderlijk te huren .

In de prijs is inbegrepen:

Huur van kantoorruimte inclusief basis meubilair, 1 parkeerplaats, water, gas, elektriciteit, internet, onroerende voorheffing, brandverzekering en toegang tot de gemeenschappelijke voorzieningen

De gemeenschappelijke voorzieningen bestaan uit een volledig ingerichte vergaderzaal, uitgeruste keuken, koffiehoek (inclusief koffie!), eetruimte, sanitaire voorzieningen, buitenruimte met tuin meubels. Contracten met flexibele huurtermijn zijn mogelijk. Prijzen exclusief btw op het kosten gedeelte.

 


Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
In aanvraag
Indeling
Kantoorruimte
:
40,0 m²
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat