Gemeubeld appartement in LEUVEN (Baron d'Eynattenstraat 4 0403)

€ 1.200


Algemeen
Prijs
:
€ 1.200
provisie
:
€ 150
Aantal slaapkamers
:
1
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Baron d'Eynattenstraat 4 0403, 3000 LEUVEN
Bewoonbare opp.
:
40 m²
Beschikbaarheid
:
15/07/22
Omschrijving
Gemeubelde design studio in residentie "Hungaria" in centrum Leuven

Deze luxe studio is gelegen in een trendy buurt, met het water van de Vaart en de Dijle aan je voeten. Station ligt op amper 600m en het historisch centrum van Leuven is gelegen op 900m. Scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer op wandelafstand. De hoge plafonds en ramen creëren extra veel lichtinval. Dit zorgt voor het nodige ruimtegevoel en gezelligheid.

Het terras kijkt uit op de prachtige binnentuin. Er wordt gedurende de volledige huurperiode een E-SCOOTER ter beschikking gesteld voor de huurder om zich makkelijk doorheen het centrum van Leuven te verplaatsen. Bovendien vertrekt er elke 15 minuten een GRATIS e-shuttle voor de deur van de flat die je naar elke plek in Leuven en terug brengt!

De studio is VOLLEDIG bemeubeld! Uitgeruset keuken, inclusief keukenmaterialen en toestellen. Men komt binnen in de inkomhal/leefruimte met een open keuken. Via de trap gaat men naar de slaapruimte boven. De leefruimte biedt toegang tot het terras. Verder is er nog een badkamer met badkamermeubel, douche en wasmachine!

KORTE termijn huurovereenkomsten zijn mogelijk!

Virtuele tour: 3D-tour

Neem snel contact op via 016 96 11 11 of info@ap-p.be

Bekijk ons volledige aanbod op www.ap-p.be


Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
97 kWh/m².jaar
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat