Huis in MEERBEEK (Engelbert Moensstraat )

€ 484.500


Omschrijving
Nieuwbouw BEN-woning met 4 à 5 slaapkamers en tuin in Meerbeek.        
IN OPTIE
Geniet nu van een verlgaagd btw tarief van 6%!
In een nieuwe verkaveling van 8 loten op de hoek van de E. Moensstraat en L. Andriesstraat in het centrum van Meerbeek stellen we u lot 1 voor.
Het gaat om een 4 gevelwoning, gelegen op een perceel van 3a 04ca.
  • BEN-woning met een E peil waarde van 30, voorzien van zonnepanelen, 3 dubbele beglazing in aluminium, overal vloerverwarming via een warmtepomp (grond/lucht), ventilatie systeem type C, pre-installatie aanwezig voor het laden van elektrische auto & fiets
Deze ruime woning telt een bewoonbare oppervlakte van 217.78 m² (zonder de binnenmuren) en  wordt voorzien van een ruime living verlengd met een super ingerichte open keuken voorzien van Siemens electro, inkomhal met gasten toilet, berging en vestiaire.
Op de eerste verdieping zijn er drie grote kamers ( 14.6, 15.9 en 24.95 m²) een aparte WC en een ruime badkamer (9.81m²) met dubbele lavabo, bad en douche.
Op de tweede verdieping, is er een open ruimte van +/- 78m² dat gemakkelijk kan opgedeeld worden in nog 2 verder af te werken kamers naar wens met eventueel ook een bijkomende badkamer.

Buiten is een parkeerplaats voorzien, een ruim terras van +/-18 m² en een goed geörienteerde tuin van +/- 150 m² volledig omheind. De mogelijkheid bestaat om een carport te voorzien.
Plannen in bijlage, lastenboek op aanvraag, aanpassingen zijn mogelijk en de koper heeft inspraak op de afwerking, de bouwwerken starten na verkoop.
De prijs van de grond en de constructie is samen 538.995€ wat overeenkomt met 580.334€ registratie 10 % en btw 6% inclusief.

Meer info via het kantoor van A Property & Pelsmaekers 02/ 2534000 of via info@ap-p.be  
 
  

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nog niet aangevraagd
Bouwvergunning verkregen
:
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding en herstelvordering
:
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
:
Nog niet aangevraagd
Bestemming
:
Nog niet aangevraagd
EPC
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat