Residentie Victoria

100% Verkocht

3060 BERTEM

Types: Appartement (4)

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit slechts 4 appartementen (garage niet inbegrepen). 2 appartementen met elk 2 slaapkamers op de 1ste verdieping en 2 bovengelegen duplexappartementen met 2 slaapkamers op het niveau van de living en 1 kamer en een wasplaats/berging op het duplexniveau. Er is een lift aanwezig in het gebouw en elk appartement beschikt over een terras van 4m² aansluitend aan de woonkamer, zonnepanelen en vloerverwarming op gas.

De appartementen kunnen per stuk gekocht worden of in z'n geheel. Er werd veel aandacht besteed aan lichtinval en aan thermische- en geluidsisolatie. Er is tevens een volledig ingerichte keuken voorzien met inbouwtoestellen.

Elk appartement beschikt over een ruime staanplaats en berging van +/- 13m² aan de prijs van 20.000 euro excl. kosten en dient met het appartement aangekocht te worden.

Deze appartementen zijn zowel geschikt voor eigen bewoning als investering om te verhuren gezien de centrale ligging en bereikbaarheid. Door de kleinschaligheid kunnen de gemeenschappelijke lasten minimaal worden gehouden.

Mis deze kans niet! Bel 02/253 4000 of mail naar info@ap-p.be

Het volledige overzicht van het project is te vinden op onze website https: //www.ap-p/nl/nieuwbouw

 

 

Men behoudt zich het recht voor om de voorwaarden waaronder de panden worden aangeboden zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen zullen zo snel als mogelijk na het plaatsen ervan op de website van kracht zijn. Onmiddellijke synchronisatie van de portaalsites is niet gegarandeerd.