Te koop Ons aanbod in de kijker Te huur Ons aanbod in de kijker nieuwbouw Panden in de kijker
Verkopen Ons aanbod in de kijker Verhuren Foto's voor links landing Rentmeesterschap Ons aanbod in de kijker Investeren Ons aanbod in de kijker
Hoofding

Wilt u uw vastgoed verkopen, verhuren of laten beheren?

AP&P levert topservice en expertise voor elk residentieel en commercieel pand.

Als verkoper, verhuurder of bouwpromotor kan u bij ons rekenen op een persoonlijke service op maat van uw wensen en noden. In volledige transparantie en met maximale flexibiliteit beheert uw dossierbeheerder elk aspect van uw transactie. Na bijna 40 jaar heeft ons kantoor een enorme marktkennis en zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders opgebouwd. U mag vertrouwen op vakkundig advies met snelle resultaten en duidelijke meerwaarde.

Wilt u uw vastgoed verkopen, verhuren of laten beheren?

Ons aanbod in de kijker

AP&P in de kijker

Onberispelijke service

in 3 talen

Vakkundig advies

voor snelle resultaten

Flexibel beschikbaar

topteam

Uitgebreid netwerk

van zoekende klanten en investeerders

Doelgerichte publiciteit

zowel online als offline

Ons aanbod in de kijker

AP&P staat voor service en expertise, ervaring en marktkennis, oprechtheid en eerlijkheid. Ons drietalig team is heel beschikbaar en enorm flexibel. Onze no-nonsense en professionele aanpak brengt snelle resultaten en duidelijke meerwaarde voor elke klant en dat in volledige transparantie. Maak kennis met ons team.

Onze klanten in de kijker

Sjoerd Zijlstra

Sjoerd Zijlstra

Gratis waardebepaling, toch helemaal anders dan bij de anderen

Omdat ik een nieuwe en grotere woning op het oog had, wou ik goed weten hoeveel mijn huidig huis waard was. Als derde schatter kwam Wim langs. Dat verliep niet helemaal zoals bij de anderen. Zij bekeken snel de ruimtes en gaven me een bedrag. Ik werd zowaar een beetje nerveus van Wim want hij zag echt alles. Hij ondervroeg me grondig over elk detail, stelde technische vragen over de uitgevoerde renovatiewerken en mat alles nauwkeurig op. Vervolgens schatte hij de woning 20% hoger dan de andere makelaars. Hij was heel erg zeker van zijn stuk dus ging ik met hem in zee.

Bij beide verkopen heeft Wim perfect waargemaakt wat hij beloofd had. Hij weet ervan af. Het was twee keer een heel plezierige ervaring. Geen werk en geen zorgen. En de kostprijs, die zat helemaal in de meerprijs van de verkoop.

Mevrouw C.M.

Mevrouw C.M.

Ons eigen huis: een verkoop aan onverwacht hoge prijs

Ons eigen huis met ruime tuin was ondertussen gewoon te groot geworden. We hadden nood aan een woonst die bij onze huidige levensfase past. Eens we deze hadden gevonden, nam ik terug contact op met Wim voor de verkoop van ons huis. Ik koos bewust voor een makelaar om de administratieve mallemolen te vermijden. Voor ons gemak. Gezien onze eerdere goede ervaring en zijn flexibiliteit was het opnieuw een goede samenwerking. Nog voor het pand online stond waren al verschillende bezoeken ingepland dankzij hun klantenportefeuille van potentiële kandidaat-kopers. Het is enorm vlot gegaan en voor een prijs die we niet hadden verwacht.

Onze buren verkochten twee jaar geleden een identieke woonst via een andere makelaar. Toch kregen wij bijna 23% meer voor ons huis. De woningmarkt is gestegen maar dit hadden we echt niet verwacht.

  • Droomhuis gekocht en ander verkocht.
    Van bij de start tot het einde verliep alles zoals afgesproken. Zeer goede begeleiding gekregen van een professioneel team.

    Dora Rabaey

  • Beste makelaar en agentschap uit onze streek. Vriendelijk, professioneel, excellente service, perfecte samenwerking met klanten. Doen echt hun best voor een snelle en correcte verkoop.
    Danku.

    Mark Meyers

Kijk op onze cijfers

Waarom kiezen voor AP&P

193 transacties
vorig jaar
110 panden
in beheer
35 jaar
ervaring in vastgoed
9 medewerkers
in ons topteam