Te koop Ons aanbod in de kijker Te huur Ons aanbod in de kijker nieuwbouw Ons aanbod in de kijker
Verkopen Ons aanbod in de kijker Verhuren Foto's voor links landing Rentmeesterschap Ons aanbod in de kijker Investeren Ons aanbod in de kijker
Hoofding

Wilt u uw vastgoed verkopen, verhuren of laten beheren?

AP&P levert topservice en expertise voor elk residentieel en commercieel pand.

Als verkoper, verhuurder of bouwpromotor kan u bij ons rekenen op een persoonlijke service op maat van uw wensen en noden. In volledige transparantie en met maximale flexibiliteit beheert uw dossierbeheerder elk aspect van uw transactie. Na bijna 40 jaar heeft ons kantoor een enorme marktkennis en zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders opgebouwd. U mag vertrouwen op vakkundig advies met snelle resultaten en duidelijke meerwaarde.

Wilt u uw vastgoed verkopen, verhuren of laten beheren?

Ons aanbod in de kijker

AP&P in de kijker

Onberispelijke service

in 3 talen

Vakkundig advies

voor snelle resultaten

Flexibel beschikbaar

topteam

Uitgebreid netwerk

van zoekende klanten en investeerders

Doelgerichte publiciteit

zowel online als offline

Ons aanbod in de kijker

AP&P staat voor service en expertise, ervaring en marktkennis, oprechtheid en eerlijkheid. Ons drietalig team is heel beschikbaar en enorm flexibel. Onze no-nonsense en professionele aanpak brengt snelle resultaten en duidelijke meerwaarde voor elke klant en dat in volledige transparantie. Maak kennis met ons team.

Onze klanten in de kijker

Steve Pierco

Steve Pierco

Een minder gekend kantoor met de professioneelste aanpak

Voor de verkoop van ons huis lieten we een 5-tal makelaars uit de regio langskomen, ook de hele grote kantoren. Toen we tijdens het rondrijden toch heel wat te koop-borden van AP&P zagen, ben ik op hun website gaan kijken. Ik besloot hen toch ook eens uit te nodigen om langs te komen. Niet lang daarna hadden we een aangename ontmoeting met zaakvoerder Wim. Hij begon met een heel grondige rondgang in ons huis en stelde veel vragen. Daarna gaf hij ons heel wat achtergrond en zijn inschatting van de verkoopprijs. We waren heel verrast over zijn bijzonder professionele aanpak. De afspraak duurde meer dan anderhalf uur. Zoveel tijd en grondigheid hadden we niet eerder gezien. Ook hadden we bij Wim helemaal niet het gevoel een nummer te zijn. Bovendien schatte hij het huis ruim 50.000 euro hoger in. We waren overtuigd door zijn uitleg en besloten met AP&P samen te werken.

“Hun sneak preview-concept is een groot succes. Ik verschoot enorm van de vele bezoeken. Het duurde niet lang voor we een bod kregen dat de vraagprijs bijna evenaarde. Wij zijn vast en zeker tevreden!”, zegt Steve Pierco.

Frans M.

Frans M.

De hoogste schatting, de beste uitleg en het vlotste contact

Toen ik besliste om mijn villa in een deelgemeente van Kortenberg te verkopen, heb ik 4 immokantoren geraadpleegd. Ik vroeg elke makelaar een schatting te maken en een voorstel te doen voor de verkoop van de woning. Tijdens zijn bezoek en uitleg gaf Wim van AP&P mij de hoogste inschatting. Ook argumenteerde hij heel sterk over de manier waarop hij verwachtte de hogere verkoopprijs te behalen. Hij bleek evenwel procentueel de duurste makelaar te zijn. Van bij het begin had ik wel een heel vlot contact met Wim die heel veel extra informatie gaf. Na even vergelijken was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Aangezien Wim mijn woning het meeste waard vond, het contact goed zat en ik de meerprijs er zeker zou uithalen met een hogere verkoopprijs, ging ik met AP&P in zee. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

“Achteraf bekeken ben ik blij dat ik voor AP&P en hun hogere vraagprijs heb gekozen. Ik ben enorm tevreden. AP&P had het niet beter kunnen doen! Ik wil hen dan ook zeker aanbevelen.”, vertelt een enthousiaste Frans M.

 • A Property & Pelsmaekers nemen het altijd voor ons op bij geschillen met de huurders. Ze zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste wetgevingen, dat is super belangrijk voor ons aangezien we dat zelf moeilijk kunnen volgen. Het is al jaren een aangename samenwerking.

  Greta M

  Geen

 • Droomhuis gekocht en ander verkocht.
  Van bij de start tot het einde verliep alles zoals afgesproken. Zeer goede begeleiding gekregen van een professioneel team.

  Dora Rabaey

 • Beste makelaar en agentschap uit onze streek. Vriendelijk, professioneel, excellente service, perfecte samenwerking met klanten. Doen echt hun best voor een snelle en correcte verkoop.
  Danku.

  Mark Meyers

Kijk op onze cijfers

Waarom kiezen voor AP&P

193 transacties
vorig jaar
110 panden
in beheer
35 jaar
ervaring in vastgoed
9 medewerkers
in ons topteam