Wilt u weten wat uw pand écht waard is? Bij AP&P geen gratis nattevingerwerk maar echt waardevol vakmanschap.

Waarom voor ons kiezen?

 • Gratis en volledig vrijblijvende schatting door een officieel erkend schatter
 • Onze schatter komt steeds persoonlijk langs voor een uitgebreid bezoek
 • Jarenlange ervaring, brede expertise en uitgebreide marktkennis
 • Eerlijke, oprechte en professionele aanpak
 • Vakkundig en vrijblijvend advies
Waarom voor ons kiezen

Zet vandaag alvast de eerste stap

Vraag uw gratis schatting

Hoe gebeurt een waardebepaling bij AP&P?

Afspraak voor een huisbezoek

Omdat elk onroerend goed uniek is, komt onze expert-schatter en zaakvoerder Wim Stroobants steeds persoonlijk ter plaatse voor een uitgebreid bezoek aan uw pand. Deze gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling gebeurt steeds op afspraak. U kan vandaag al de eerste stap zetten via onze schattingsmodule? Of door ons te contacteren via ons contactformulier.

Uitgebreid huisbezoek door officieel erkend schatter

Onze schatter brengt een grondig bezoek aan uw pand waar hij alle relevante aspecten in kaart brengt. Hij bekijkt grondig alle ruimtes zowel binnen als buiten. Hij doet de nodige metingen en onderzoekt alle factoren die de vraagprijs positief of negatief kunnen beïnvloeden. Tijdens deze kennismaking luistert hij ook aandachtig naar uw verwachtingen en wensen.

Een correcte, marktconforme waardebepaling

Eens onze schatter de nodige informatie verzameld heeft, krijgt u een correcte, marktconforme vraagprijs voor uw pand. Naast deze realistische inschatting van de verkoopwaarde vertelt hij u ook wat u mag verwachten qua verkooptermijn. 

Vakkundig en vrijblijvend advies

Omdat wij u het best mogelijke willen bieden voor u overgaat tot een verkoop, zal u ook vakkundig en vrijblijvend advies krijgen over kleine opknapwerken die een positieve invloed kunnen hebben. Onze schatter zal ook met alle plezier al uw vragen beantwoorden. 

Hoe gebeurt een waardebepaling bij AP&P

Enkele klanten aan het woord

Sjoerd Zijlstra

Sjoerd Zijlstra

Gratis waardebepaling, toch helemaal anders dan bij de anderen

Omdat ik een nieuwe en grotere woning op het oog had, wou ik goed weten hoeveel mijn huidig huis waard was. Als derde schatter kwam Wim langs. Dat verliep niet helemaal zoals bij de anderen. Zij bekeken snel de ruimtes en gaven me een bedrag. Ik werd zowaar een beetje nerveus van Wim want hij zag echt alles. Hij ondervroeg me grondig over elk detail, stelde technische vragen over de uitgevoerde renovatiewerken en mat alles nauwkeurig op. Vervolgens schatte hij de woning 20% hoger dan de andere makelaars. Hij was heel erg zeker van zijn stuk dus ging ik met hem in zee.

Bij beide verkopen heeft Wim perfect waargemaakt wat hij beloofd had. Hij weet ervan af. Het was twee keer een heel plezierige ervaring. Geen werk en geen zorgen. En de kostprijs, die zat helemaal in de meerprijs van de verkoop.

 • Naast de aangename kennismaking en professionele begeleiding, was het contact zowel tijdens de schatting als de stappen tot het effectief verkopen van mijn huis steeds positief. De makelaars zijn vriendelijk, open en steeds bereikbaar voor vragen. Zeer fijne ervaring.

  Rebecca Ballings

 • We hadden het genoegen om onze woning te laten schatten door Meneer Stroobants. Zeer goede kennis van immobiliën en persoon met zeer goed advies. Aangename en zeer professionele communicatie. Ik raad 100% aan.
  Nogmaals dank voor uw adviezen.

  Funda Be

  Google

Onze schatter aan het werk


Wij verkochten reeds

Wilt u weten hoeveel uw pand écht waard is?

Maak vandaag een afspraak met onze officieel erkend schatter Wim!

Maak een afspraak Call to action