2 verkopen via A Property & Pelsmaekers: een getuigenis

Als u niet één maar twee woningen verkoopt via A Property & Pelsmaekers, dan kunt u best al wel wat meer vertellen over de werking van een kantoor. Mevrouw C. M. deelt haar ervaringen.

Een snelle en vlotte verkoop van mijn ouderlijk huis

Wim woont in de buurt van mijn moeder. Toen zij na een val niet meer terug kon naar haar huis, heb ik hem en een andere makelaar gevraagd om langs te komen om het huis te schatten. Beiden kwamen op hetzelfde bedrag uit. Wim had een aantal voorbeelden van soortgelijke woningen bij die hij eerder verkocht had. Het is allemaal heel snel en heel vlot verlopen. Wim handelt altijd correct en komt na wat hij zegt. Alle papieren waren ook perfect in orde.

“Onze buren verkochten twee jaar geleden een identieke woonst via een andere makelaar. Toch kregen wij bijna 23% meer voor ons huis. De woningmarkt is gestegen maar dit hadden we echt niet verwacht.”, vertelt Mevrouw C.M.

Ons eigen huis: een verkoop aan onverwacht hoge prijs

Ons eigen huis met ruime tuin was ondertussen gewoon te groot geworden. We hadden nood aan een woonst die bij onze huidige levensfase past. Eens we deze hadden gevonden, nam ik terug contact op met Wim voor de verkoop van ons huis. Ik koos bewust voor een makelaar om de administratieve mallemolen te vermijden. Voor ons gemak. Gezien onze eerdere goede ervaring en zijn flexibiliteit was het opnieuw een goede samenwerking. Nog voor het pand online stond waren al verschillende bezoeken ingepland dankzij hun klantenportefeuille van potentiële kandidaat-kopers. Het is enorm vlot gegaan en voor een prijs die we niet hadden verwacht. Alhoewel de markt wel gestegen is, verkochten we maar liefst voor 23% meer dan onze buren 2 jaar geleden. Het ging om een tweewoonst dus de huizen waren zo goed als identiek. We waren zeer tevreden.

En nu… genieten in een mooi nieuwbouwappartement vlakbij onze dochter

Wij vonden ondertussen een nieuwbouwappartement in het Antwerpse vlakbij onze dochter. Op elk vlak bevalt het ons hier eigenlijk enorm. Geen tuinonderhoud meer, geen lege kamers, geen hoog energieverbruik en alles kortbij. We hebben nog geen seconde spijt gehad van onze keuze.

Wilt u net als Mevrouw C. M. genieten van een woonst aangepast aan uw levensfase? Ons team begeleidt u doorheen alle stappen. U kan vrijblijvend bij ons langskomen voor een gesprek maar wij komen even graag tot bij u. Contacteer ons voor een afspraak op 078/48 47 00 of info@ap-p.be.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn voor de laatste updates.

Ons eigen huis: een verkoop aan onverwacht hoge prijs