Investeren in vastgoed voor verhuur is vragen om problemen, toch?

Zorgeloos kunnen genieten van de opbrengst van uw vastgoed, vandaag en in de toekomst,… Neen, het is geen illusie. Een belegging moet renderen, geen lasten veroorzaken. Rendement op vastgoed vertaalt zich enerzijds in een maandelijks rendement onder vorm van huur. Anderzijds is de realisatie van maximale meerwaarde op langere termijn een objectief.

Deze ambities verwezelijken vraagt constante zorg, opvolging en expertise. Zeker als je in het buitenland of buiten de regio verblijft, is beheer uit handen geven aan professionals een passende oplossing. Terwijl je zorgeloos geniet, halen wij alles uit de kast om je belegging met de grootste toewijding te beheren.

Deze 3 pijlers zijn de basis van ons vastgoedbeheer:

1. Hoger rendement op je investering

Leegstand, schade en achterstallige huur kunnen een zware belasting zijn op je huurrendement. Het begint allemaal bij het vinden van betrouwbare en kwalitieve huurder. Dit is je beste garantie op een optimaal huurrendement. Binnen de grenzen van wat kan en mag staat ons ervaren verhuurteam je graag bij om zoveel mogelijk zekerheid te creëren. Hoe meer zorg besteedt aan de verhuur, hoe meer potentiëel rendement. Eens de huurder het pand heeft betrokken, worden tijdige en correcte betalingen strikt opgevolgd. Bij eventuele moeilijkheden, gaan we snel de conversatie met de huurder aan en adviseren over de beste aanpak. We doen al het mogelijke voor een optimaal verloop zodat je op je beide oren kan slapen.

2. Bewaken van de investeringswaarde voor de toekomst

Om zijn waarde te behouden of liefst te doen stijgen, heeft een pand zorg en onderhoud nodig. Geen enkele investeerder zit te wachten op onverwachte en grote werkzaamheden. Herstellingen en onderhoud worden steeds professioneel en snel uitgevoerd om vervolgschade te vermijden. Een tevreden huurder zal meestal ook beter voor je pand zorgen. Dat komt je investering enkel ten goede.

3. Geen juridische verrassingen

Huurovereenkomsten zijn onderhevig aan een steeds striktere en uitvoeriger beschreven wetgeving die ook nog eens regelmatig wijzigt. De tijd van een standaard huurcontract te downloaden en helemaal juridisch ingedekt te zijn, is voorbij. Daarnaast wil je als eigenaar de garantie van correcte en nauwkeurige plaatsbeschrijvingen bij in- en uittredes. Hiermee vermijd je elke discussie over schade of wijzigingen die aan te huurder te wijten zijn. Wanneer een huurder zijn verplichtingen niet nakomt, beland je al snel in tijdrovende, onaangename en frustrerende discussies die in het slechtste geval leiden tot juridische procedures. Als beheerder zijn we een buffer tussen beide partijen, een eerste aanspreekpunt dat adviseert over mogelijke acties.
Het beheer van je pand(en) uitbesteden is dus absoluut geen overbodige luxe. Je belegging moet renderen met zo weinig mogelijk lasten. Ons ervaren team staat klaar om je volledig te ontzorgen zodat je kan genieten van wat je graag doet. Je kan hier ontdekken welke taken we als beheerder waarnemen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts om samen te kijken hoe we jou kunnen ontzorgen. Je kan ons bereiken op 078/48 47 00 of info@ap-p.be.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn voor de laatste updates.

Investeren in vastgoed voor verhuur is vragen om problemen, toch?