Waardebepaling en verkoop via A Property & Pelsmaekers: een getuigenis

Als men niet één maar twee woningen verkoopt via A Property & Pelsmaekers, dan kan men best al wel wat meer vertellen over hoe een kantoor te werk gaat. We laten Sjoerd Zijlstra zelf getuigen over zijn ervaringen.

Gratis waardebepaling, toch helemaal anders dan bij de anderen

Omdat ik een nieuwe en grotere woning op het oog had, wou ik goed weten hoeveel mijn huidig huis waard was. Als derde schatter kwam Wim langs. Dat verliep niet helemaal zoals bij de anderen. Zij bekeken snel de ruimtes en gaven me een bedrag. Ik werd zowaar een beetje nerveus van Wim want hij zag echt alles. Hij ondervroeg me grondig over elk detail, stelde technische vragen over de uitgevoerde renovatiewerken en mat alles nauwkeurig op. Toen schatte hij de woning 20% hoger dan de andere makelaars. Hij was heel erg zeker van zijn stuk dus ging ik met hem in zee.

Bij beide verkopen heeft Wim perfect waargemaakt wat hij beloofd had. Hij weet ervan af. Het was twee keer een heel plezierige ervaring. Geen werk en geen zorgen. En de kostprijs, die zat helemaal in de meerprijs van de verkoop.

AP&P doet waar zij goed in zijn: Go ahead!

De bezoekmomenten waren tot in de puntjes geregeld. Op de eerste bezoekdag kreeg ik al een bod voor het minimumbedrag dat ik voor ogen had. Op de tweede aanvaardde ik een bod aan de vraagprijs. De hogere inschatting bleek dus gewoon correct te zijn. Mijn buurman in net hetzelfde huis met net dezelfde renovatie besliste ook zijn pand te verkopen. Hij koos ervoor om alles zelf te doen. Uiteindelijk moest hij de prijs laten zakken en stak hij heel erg veel tijd en moeite in het regelen van zijn verkoop. Bij AP&P doen ze hun werk, daar zijn ze goed in. Go ahead. Ik vind het prettig om daar geen werk aan te hebben. De kostprijs werd meer dan terugverdiend door de hogere verkoopprijs die AP&P gehaald heeft.

Twee keer huis verkocht met evenveel succes

Bij de verkoop van mijn laatste huis heb ik zonder twijfelen terug naar Wim gebeld. Ondertussen is zijn kantoor gegroeid en nog professioneler geworden. Het resultaat was minstens even correct. Wim had het huis een jaar eerder al geschat maar verhoogde zijn schatting nu met 10%. Met een duidelijke prijssetting werd het huis op de markt gezet. Op de eerste bezoekdag was er al een bod boven de vraagprijs. Ik ben enorm tevreden!
Wilt u net als Sjoerd Zijlstra graag uw woning verkopen of een realistische schatting van uw pand? Vraag vandaag uw afspraak aan met onze erkend schatter en zaakvoerder Wim. Contacteer ons op 078-484700 of schrijf je hier in. Tot snel!

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn voor de laatste updates.

Gratis waardebepaling, toch helemaal anders dan bij de anderen