Wat je zelf doet, doe je beter! Ik verkoop mijn huis zelf!

"Mijn woning verkopen, dat kan ik ook zelf. Het verkoopt namelijk zichzelf. Ik ken het pand het best en weet perfect wat het waard is. Adverteren, bezoeken begeleiden en onderhandelen over de prijs neem ik moeiteloos voor mijn rekening. Ik google zelf dan ook wel even welke certificaten en attesten nodig zijn. Binnen de kortste tijd vliegt mijn huis de deur uit en kan ik verhuizen naar mijn nieuwe woning.

Dat verliep toch even anders dan voorzien…

 • Mijn huis blijkt minder waard dan ik dacht. Ik heb de prijs al 2 keer verlaagd en nu zit het goed, denk ik.
 • Ondanks mijn mooi zelfgemaakt bordje aan de brievenbus, de facebookposts van familie en de dure advertentie in de Streekkrant, kreeg ik amper reacties.
 • Kandidaat-kopers wilden op de moeilijkste momenten van de dag mijn huis bezoeken. Als ze dan al kwamen opdagen.
 • Menig bezoek eindigde met “we laten nog iets weten” gevolgd door stilte en onbereikbaarheid.
 • Ik had misschien toch beter het eerste bod aanvaard.
 • Nu blijkt dat stedenbouw tot 60 dagen heeft om mij het gewenste attest te bezorgen. Te laat.


Frustratie, stress, verloren tijd, nutteloze kosten… Helemaal vermijdbaar als je even advies had ingewonnen bij een erkende BIV makelaar. Huizen verkopen is een stiel. Je laat je auto toch ook niet repareren door de bakker?

Ben jij een doe-het-zelf verkoper op zoek naar hulp? Of twijfel je om een samenwerking met een makelaar aan te gaan? Neem gratis en volledig vrijblijvend contact met ons op voor advies of kennismaking. Je kan ons bereiken via 078/48 47 00 of info@ap-p.be.

Liever verder lezen? Dan lijsten we concreet even op

Waarom werken met een makelaar toch de investering waard is:

 • Wij adviseren je gratis over een correcte waardebepaling van uw woning. Hoe we dat doen, vind je hier.
 • We begeleiden je vrijblijvend in het optimaliseren van uw woning voor ze op de markt komt.
 • We bieden op aanvraag een volledig gamma van home styling en staging aan.
 • We nemen de juridische en administratieve rompslomp volledig in handen.
 • Wij beschikken over een ruim klantenbestand en benutten verscheidene on- en offline kanalen om jouw woning in de kijker te zetten.
 • We verzorgen bezoeken met de nodige flexibiliteit.
 • We hebben uitgebreide kennis en ervaring in onderhandelingen.
 • We staan je bij in het nemen van de juiste verkoopsbeslissing.
 • We zijn erkende makelaars, opgeleid en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen in ons vak.


Nog niet overtuigd? Dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken en langs te komen in ons kantoor voor een vrijblijvende babbel met lekkere kop koffie. Kom zelf ontdekken wat ons team met 30 jaar ervaring voor jou kan betekenen.

Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn voor de laatste updates.

Wat je zelf doet, doe je beter! Ik verkoop mijn huis zelf!