Our vacancies

Zelfstandig Vastgoedmakelaar – Vlaams-Brabant

Behartig jij graag jouw eigen dossiers van prospectie/inkoop tot na verkoop? Wij zoeken een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar die graag van a tot z werkt en met commerciële flair steeds de puntjes op de i zet.

Bij A Property & Pelsmaekers werk je mee aan de inkoop en verkoop van woningen, appartementen, bedrijfspanden en commerciële panden. We bepalen samen binnen welke regio van Vlaams-Brabant jij actief zal zijn. Daar sta jij dan in voor het volledige in/verkoopproces: prospectie, advies verlenen, in/verkoop en opvolging. We zoeken een gedreven go-getter met stevige vastgoedervaring (in/verkoop) en gezonde dosis assertiviteit.

We verwelkomen je in ons gemotiveerd en tof team waar de nodige ondersteuning en begeleiding voorzien is. We zorgen ook voor de nodige opleidingen zodat je alle tools in handen hebt om een succesverhaal te schrijven. Je krijgt echt de kans om je te bewijzen en kan dan op termijn ook doorgroeien. Op basis van je prestaties voorzien wij voor een zeer goede verloning.

Noodzakelijke skills in jouw rugzak:
  • Opleiding vastgoed en zelfstandigenstatuut vereist
  • BIV-nummer
  • Commerciële ervaring met in/verkoop in de vastgoedsector
  • Vlot Nederlands, andere talen zijn een pluspunt
  • Rijbewijs B.


Bovenop je schitterende persoonlijkheid ben jij liefst:

  • Vlot en sociaal in de omgang met anderen
  • Punctueel, flexibel en efficiënt in je handelen
  • Stressbestendig, gedreven en assertief
  • Vriendelijk en opgewekt
  • Enthousiast en goed in teamverband.


Wat je wellicht al weet, is dat vastgoedmakelaar zijn een heel gevarieerde job is. A Property & Pelsmaekers heeft doorheen de jaren een stabiele portefeuille/cliënteel uitgebouwd in Vlaams-Brabant (vierhoek Brussel – Mechelen – Diest – Tienen). Naast verkoop en verhuur beheren wij ook een groot aantal panden. Neem zeker een kijkje op onze website om meer te ontdekken!
Lijkt dit helemaal jouw ding? Kruip dan zeker in je pen voor een korte motivatiebrief! Samen met jouw uitgebreid CV kan je deze best naar Barbara sturen op hr@ap-p.be. Als je in aanmerking komt voor deze job, neemt hij spoedig contact met jou op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer toelichting voor je solliciteert? Stuur Barbara een kort mailtje met je gegevens. Zij belt jou dan snel op.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

BIV Stagiair (m/v/x) - Vlaams Brabant

Ben jij als BIV-Stagiair op zoek naar een stageplek waar je je volledig kan ontplooien en je alle aspecten van de vastgoedmarkt kan ontdekken? Geweldig want wij zijn op zoek naar jou!

Bij A Property & Pelsmaekers werk je mee aan de verkoop/verhuur van woningen, appartementen, bedrijfspanden en commerciële panden. We bepalen samen binnen welke regio van Vlaams-Brabant jij actief zal zijn. Daar sta jij dan in voor het volledige verkoop/verhuurproces: advies verlenen, prospectie, verkoop/verhuur en opvolging. Onder begeleiding van bijzonder ervaren stagemeester (en tegelijkertijd onze zaakvoerder) Wim Stroobants leer je het volledige reilen en zeilen van onze vastgoedwereld kennen.

We zoeken een enthousiaste go-getter met commerciële flair en een gezonde dosis maturiteit en assertiviteit.

We verwelkomen je in ons gemotiveerd en tof team waar de nodige ondersteuning en coaching voorzien is. We zorgen ook voor de nodige opleidingen zodat je alle tools in handen hebt om jouw succesverhaal te schrijven. Je krijgt echt de kans om je te bewijzen en kan dan op termijn ook doorgroeien. Op basis van je prestaties voorzien wij een zeer goede verloning.

Noodzakelijke skills in jouw rugzak:

- Opleiding vastgoed en zelfstandigenstatuut vereist
- BIV-nummer of nummer in aanvraag
- Enige commerciële ervaring
- Vlot Nederlands, andere talen zijn een pluspunt
- Rijbewijs B.

Naast je schitterende persoonlijkheid ben jij liefst:

- Vlot en sociaal in de omgang met anderen
- Punctueel, flexibel en efficiënt in je handelen
- Stressbestendig, gedreven en assertief
- Vriendelijk en opgewekt
- Enthousiast en goed in teamverband.

Wat je wellicht al weet, is dat BIV stagiair/vastgoedmakelaar zijn een heel gevarieerde job is. A Property & Pelsmaekers heeft doorheen de jaren een stabiele portefeuille/cliënteel uitgebouwd in Vlaams-Brabant (Brussel – Leuven – Aarschot – Diest – Tienen). Naast verkoop en verhuur beheren wij ook een groot aantal panden. Neem zeker een kijkje op onze website om meer te ontdekken!

Wil je graag bij ons aan de slag? Kruip dan zeker in je pen voor een korte motivatiebrief! Samen met jouw uitgebreid CV kan je deze naar Barbara sturen op hr@ap-p.be. Als je in aanmerking komt voor deze job, neemt zij spoedig contact met jou op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer toelichting voor je solliciteert? Stuur Barbara een kort mailtje met je gegevens. Zij belt jou dan snel op.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Spontaneous application

We staan altijd open voor spontane sollicitaties voor sales-profielen. Andere vacatures worden steeds expliciet vermeld op onze website.

Internship

We bieden stageplaatsen aan zowel in het kader van BIV-opleiding als voor bachelor en mastertrajecten. U leert het reilen en zeilen in de vastgoedsector van binnenuit kennen. Voor BIV-stage wordt u begeleid door onze zaakvoerder Wim Stroobants, een bijzonder ervaren stagemeester. Tijdens elk stagetraject voorzien wij een aangepast kader zodat u uw vaardigheden en talenten in de praktijk kan ontwikkelen. We kijken alvast uit naar uw frisse kijk op onze marketing of administratieve activiteiten.

Interested? Apply Now!

vacancy

Your information

You need to enter your salutation
You need to enter your firstname
You need to enter your name
You need to enter your e-mail
You need to enter your phonenumber
You need to enter your message
Don't forget your resume!
You must agree with our terms and conditions