Our vacancies

Zelfstandig Vastgoedmakelaar – Vlaams-Brabant

Zelfstandig Vastgoedmakelaar (m/v/x) – Vlaams-Brabant

Ben jij als zelfstandig vastgoedmakelaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geweldig want wij zijn op zoek naar jou!

Bij A Property & Pelsmaekers werk je mee aan de verkoop/verhuur van woningen, appartementen, bedrijfspanden en commerciële panden. We bepalen samen binnen welke regio van Vlaams-Brabant jij actief zal zijn. Daar sta jij dan in voor het volledige verhuur/verkoopproces: advies verlenen, prospectie, verkoop en opvolging. Eigenlijk zoeken we enthousiaste go-getter met een opleiding vastgoed, enige commerciële ervaring en een gezonde dosis maturiteit en assertiviteit. Uiteraard staan we open voor BIV-stagiairs met de nodige drive!

We verwelkomen je in ons gemotiveerd en tof team waar de nodige ondersteuning en begeleiding voorzien is. We zorgen ook voor de nodige opleidingen zodat je alle tools in handen hebt om een succesverhaal te schrijven. Je krijgt echt de kans om je te bewijzen en kan dan op termijn ook doorgroeien. Op basis van je prestaties voorzien wij voor een zeer goede verloning.
Noodzakelijke skills in jouw rugzak:
  • Opleiding vastgoed en zelfstandigenstatuut vereist
  • BIV-nummer of in aanvraag voor stagiairs
  • Enige commerciële ervaring
  • Vlot Nederlands en Frans, andere talen zijn een pluspunt
  • Rijbewijs B.


Bovenop je schitterende persoonlijkheid ben jij liefst:

  • Vlot en sociaal in de omgang met anderen
  • Punctueel, flexibel en efficiënt in je handelen
  • Stressbestendig, gedreven en assertief
  • Vriendelijk en opgewekt
  • Enthousiast en goed in teamverband.


Wat je wellicht al weet, is dat vastgoedmakelaar zijn een heel gevarieerde job is. A Property & Pelsmaekers heeft doorheen de jaren een stabiele portefeuille/cliënteel uitgebouwd in Vlaams-Brabant (vierhoek Brussel – Mechelen – Diest – Tienen). Naast verkoop en verhuur beheren wij ook een groot aantal panden. Neem zeker een kijkje op onze website om meer te ontdekken!
Lijkt dit helemaal jouw ding? Kruip dan zeker in je pen voor een korte motivatiebrief! Samen met jouw uitgebreid CV kan je deze best naar Wim sturen op hr@ap-p.be. Als je in aanmerking komt voor deze job, neemt hij spoedig contact met jou op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer toelichting voor je solliciteert? Stuur Wim een kort mailtje met je gegevens. Hij belt jou dan snel op.

Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Spontaneous application

We staan altijd open voor spontane sollicitaties voor sales-profielen. Andere vacatures worden steeds expliciet vermeld op onze website.

Internship

We bieden stageplaatsen aan zowel in het kader van BIV-opleiding als voor bachelor en mastertrajecten. U leert het reilen en zeilen in de vastgoedsector van binnenuit kennen. Voor BIV-stage wordt u begeleid door onze zaakvoerder Wim Stroobants, een bijzonder ervaren stagemeester. Tijdens elk stagetraject voorzien wij een aangepast kader zodat u uw vaardigheden en talenten in de praktijk kan ontwikkelen. We kijken alvast uit naar uw frisse kijk op onze marketing of administratieve activiteiten.

Interested? Apply Now!

vacancy

Your information

You need to enter your salutation
You need to enter your firstname
You need to enter your name
You need to enter your e-mail
You need to enter your phonenumber
You need to enter your message
Don't forget your resume!
You must agree with our terms and conditions