Getuigenis Scoop Sale in Kortenberg

Wanneer de nieuwbouwwoning van Suzanne en haar gezin bijna klaar was, gingen ze op zoek naar een immokantoor om hun huidige woning te verkopen. Onze Scoop Sale-formule waarin we werken met een vanaf-prijs, 2 bezoekdagen en biedingen tegen een bepaalde deadline sprak hen enorm aan. Suzanne vertelt zelf hoe de samenwerking tot stand kwam en hoe ze de Scoop Sale van hun woning ervaarde.

Een interessante formule met vanaf-prijs

Toen we beslisten het huis te verkopen, zagen we het niet zitten om dat zelf te doen. Via internet koos ik drie immokantoren uit om uitleg te geven en een schatting te maken. Ze gingen alledrie rond in onze woning. Slechts twee van hen namen de tijd om te gaan zitten. Ze deden dadelijk een aantal berekeningen, kwamen tot een waardebepaling en gaven uitleg over de mogelijke verdere stappen. De manier waarop AP&P het pand te koop zou zetten, gaf voor ons echt de doorslag. Een viertal weken nadat de woning online verschijnt aan een vanaf-prijs, organiseren ze 2 bezoekdagen voor alle geïnteresseerden. Een paar dagen daarna verloopt de deadline voor biedingen boven de vanaf-prijs.

“Als enig kantoor stelden ze voor om te werken met een vanaf-prijs en de geïnteresseerden dan te laten opbieden. We vonden dit een uitermate interessante aanpak.”, vertelt Suzanne.

2 bezoekdagen en een deadline voor biedingen

Als actief gezin met 3 kinderen is het absoluut geen evidentie om gedurende een periode regelmatig een opgeruimd huis klaar te hebben voor bezoeken. In de Scoop Sale-formule zijn alle bezoeken geconcentreerd op 2 dagen. Dat was dus ideaal voor ons. We kozen voor opeenvolgende dagen: vrijdag en zaterdag. Wij organiseerden voor onszelf een gezellig weekend weg. Onze dossierbeheerder Steve had ons op voorhand laten weten dat er een 10-tal bezoeken ingepland waren. Uiteindelijk vroegen 2 geïnteresseerden een tweede bezoek aan. Ook hier zorgde Steve dat alles die dinsdagavond vlekkeloos verliep. Woensdagmiddag na het verlopen van de deadline van de biedingen belde hij ons om de 2 binnengekomen biedingen toe te lichten.

2 concrete biedingen boven de vanaf-prijs

Steve gaf ons telefonisch meer uitleg over de biedingen en maakte ons de nodige documenten over. Beide biedingen lagen goed boven onze vanaf-prijs. Het hoogste bod had geen opschortende voorwaarden en was zelfs begeleid door een mooie motivatiebrief. Onze keuze was eigenlijk heel snel gemaakt. Ondertussen is de compromis getekend en staat het verlijden van de verkoopsakte ingepland bij de notaris. Ik zag zo op tegen alle rompslomp maar het is heel vlot en snel gegaan. Wij zijn heel blij en tevreden!

Wilt u net als Suzanne uw pand verkopen met onze Scoop Sale-formule? Ons team staat voor u klaar. U kan vrijblijvend een afspraak maken op 078-48 47 00 of info@ap-p.be.

Meer weten over hoe wij te werk gaan bij een verkoop? Lees er alles over hier.

Getuigenis Scoop Sale in Kortenberg met team AP&P