Uw woning aan de beste prijs verkopen? Team AP&P staat voor een professionele, efficiënte aanpak en onberispelijke service op maat.

Waarom voor ons kiezen?

 • Gratis waardebepaling ter plaatse door onze officieel erkend schatter
 • Vakkundig, eerlijk en oprecht advies op elk vlak en op elk moment
 • Beheer van uw verkoopdossier door 1 vastgoedexpert
 • Zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders
 • Flexibele bezoeken in 3 talen (6 dagen op 7, ook buiten onze kantooruren)
 • Volledige transparantie en open communicatie
Meer over ons
Afbeelding

Enkele klanten aan het woord

 • Naast de aangename kennismaking en professionele begeleiding, was het contact zowel tijdens de schatting als de stappen tot het effectief verkopen van mijn huis steeds positief. De makelaars zijn vriendelijk, open en steeds bereikbaar voor vragen. Zeer fijne ervaring.

  Rebecca Ballings

 • Excellent, service van topniveau 👌

  Dilhan Tekin

 • Goede en professionele service. Wij zijn tevreden over de goede samenwerking.

  Manu Meyers

  Google

 • Verkoop van ons appartement is vlotjes, snel en correct verlopen! Vriendelijke en aangename communicatie. Met dank aan Wim en zijn team!

  Sandra Vanhoegaarden

 • Super om mee samen te werken.
  Ik raad dit zeker aan.

  Dirk P

  Google

 • Positief: Professionaliteit
  Aankoop en verkoop via AP-P verliepen zeer snel en vlot. Zeer professioneel kantoor met uitstekende service. We hebben meerdere bezoeken gehad met Philippe. Steeds vakkundig en voorbereid !

  Tim VH

  Google

 • Mijn echtgenoot en ik bevelen App Immo aan om veel redenen maar vooral voor hun opvolging en hun beschikbaarheid (ondanks covid). Ik wil al het personeel (tijdens het bezoek, op kantoor, per mail,...) bedanken voor hun werk. Jullie zijn echt een prachtig team. Goede verzetting van jullie werk! Meneer en Mevrouw Kilicaslan - Kilicer

  Yasir kilicer

  Google

 • De verkoop van mijn appartement was op een week rond. Heel reactief en luistervaardig team, wat kan ik nog toevoegen 👏👏👍.

  Belinda De Pouma

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  Zij zijn het go to vastgoedkantoor in Kortenberg & Erps-Kwerps. De communicatie is duidelijk, het voorstel was precies en de service was van hoge kwaliteit. Ze nemen echt de tijd om door al je vragen te gaan. Beveel hen aan voor woningverkoop.

  Pathik Bhatt

  Google

 • Positief: Professionaliteit, Responsiviteit
  Heel professionele manier om met klanten om te gaan. Ik heb meestal met meneer Wim Stroobants en mevrouw Gerda Hauwaerts gewerkt. Zij zijn beiden erg behulpzaam en professioneel. Aangezien ik voor de eerste keer een huis kocht, had ik vragen, verduidelijkingen en soms last minute correcties in het papierwerk. AP-P was heel geduldig en had een behulpzame mentaliteit. Ze zijn zeer ervaren in de vastgoedmarkt en geven je de correcte begeleiding. Ik beveel hun diensten enorm aan!

  Aneesh Kannankara

  Google

 • Positief: Professionaliteit
  Mooie foto's, prachtig filmpje. Correcte afspraken. Positieve ervaring

  Bernard Vanhellemont

  Google

 • Droomhuis gekocht en ander verkocht.
  Van bij de start tot het einde verliep alles zoals afgesproken. Zeer goede begeleiding gekregen van een professioneel team.

  Dora Rabaey

 • Beste makelaar en agentschap uit onze streek. Vriendelijk, professioneel, excellente service, perfecte samenwerking met klanten. Doen echt hun best voor een snelle en correcte verkoop.
  Danku.

  Mark Meyers

Hoe gaan wij te werk?

Gratis waardebepaling

Onze expert-schatter en zaakvoerder Wim Stroobants komt persoonlijk ter plaatse voor een uitgebreid bezoek aan uw pand. Tijdens deze kennismaking maakt hij een realistische inschatting van de verkoopwaarde. Hij adviseert u niet enkel over de correcte vraagprijs maar vertelt u ook wat u mag verwachten qua verkooptermijn. Daarnaast biedt hij vrijblijvend advies over kleine opknapwerken die uw verkoop positief kunnen beïnvloeden.

Uw pand volledig in kaart

Uw persoonlijk dossierbeheerder zorgt voor een correct en volledig verkoopdossier. De nodige attesten (bijv. EPC, OVAM,…) worden opgevraagd bij de bevoegde instanties. De troeven van het pand zelf en de directe omgeving worden opgelijst, de nodige opmetingen gedaan. Alvorens een professionele fotograaf langskomt om de woning in beeld te brengen, krijgt een uitgebreide lijst van tips. U kan uiteraard ook opteren voor een volledige home styling of staging door ons team. Naast de klassieke foto’s kan u trouwens kiezen voor drone-fotografie, 360° virtuele toer of digitale make-over. AP&P haalt alles uit de kast om uw verkoop in pole position te starten.

Uw pand in de kijker: online en offline

De lancering van uw verkoop gebeurt via verschillende kanalen. Dankzij ons bijna 40 jarig bestaan beschikt AP&P over een zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders. Naast de klassieke, klassevolle te-koopborden, folders, brochures en flyers zetten we ook enorm in op onlinekanalen: eigen website en sociale mediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) alsook de welbekende portaalsites zoals Immoweb, Zimmo,…. Dankzij ons uitgebreid en gepersonaliseerd marketingplan zorgen we voor gerichte en accurate publiciteit naar de juiste potentiële kopers. 

Bezoeken aan uw pand

Helemaal in overleg organiseert uw contactpersoon de nodige bezoekmomenten voor kandidaat-kopers. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. Ons drietalig team is bijzonder beschikbaar en flexibel. Voorafgaand deze bezoekmomenten krijgt u de nodige tips om uw woning op de best mogelijke manier klaar te maken. Kandidaat-kopers worden op voorhand gescreend en met kennis van zaken begeleid doorheen uw pand. Uw dossierbeheerder houdt nauw contact en brengt u dadelijk op de hoogte van ontwikkelingen. U kan bovendien alles in volledige transparantie volgen via uw login Mijn AP&P.

Een bod op uw pand

Komt er een bod op uw woning, dan neemt uw dossierbeheerder dadelijk contact op. Hij/zij zal u professioneel begeleiden en adviseren tijdens onderhandelingen. Zo heeft u alle opties in kaart en kan u de beste keuze maken.

Uw pand verkocht

Eens u een bod van een kandidaat-koper heeft aanvaard, zorgen wij dat een overeenkomst wordt opgesteld die juridisch en administratief volledig correct is. Alvorens over te gaan tot de ondertekening, overlopen we samen met beide partijen alle details. Dat kan ofwel live op locatie, bij u thuis of op kantoor, in ons hoofdkantoor te Kortenberg of via videoconferentie. 

Uw pand na verkoop

Ook na de compromis zorgen wij voor de verdere administratieve verwerking van uw verkoopdossier. Ons team blijft u dus bijstaan.

Hoe gaan wij te werk

Wij verkochten eerder

KPI's

8500 potentiële kopers
in onze database
80 transacties
vorig jaar
35 + jaar
ervaring in vastgoed
8 medewerkers
in ons topteam

Weet u hoeveel uw pand écht waard is?

Start hier uw gratis schatting

Gratis schatting Achtergrond