Uw woning aan de beste prijs verkopen? Team AP&P staat voor een professionele, efficiënte aanpak en onberispelijke service op maat.

Waarom voor ons kiezen?

 • Gratis waardebepaling ter plaatse door onze officieel erkend schatter
 • Vakkundig, eerlijk en oprecht advies op elk vlak en op elk moment
 • Beheer van uw verkoopdossier door 1 vastgoedexpert
 • Zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders
 • Flexibele bezoeken in 3 talen (6 dagen op 7, ook buiten onze kantooruren)
 • Volledige transparantie en open communicatie
Meer over ons
Afbeelding

Enkele klanten aan het woord

Suzanne

Suzanne

De Scoop Sale formule: een interessante aanpak met vanaf-prijs

Toen we beslisten het huis te verkopen, zagen we het niet zitten om dat zelf te doen. Via internet koos ik drie immokantoren uit om uitleg te geven en een schatting te maken. Ze gingen alledrie rond in onze woning. Slechts twee van hen namen de tijd om te gaan zitten. Ze deden dadelijk een aantal berekeningen, kwamen tot een waardebepaling en gaven uitleg over de mogelijke verdere stappen. De manier waarop AP&P het pand te koop zou zetten, gaf voor ons echt de doorslag. Een viertal weken nadat de woning online verschijnt aan een vanaf-prijs, organiseren ze 2 bezoekdagen voor alle geïnteresseerden. Een paar dagen daarna verloopt de deadline voor biedingen boven de vanaf-prijs.

“Als enig kantoor stelden ze voor om te werken met een vanaf-prijs en de geïnteresseerden dan te laten opbieden. We vonden dit een uitermate interessante aanpak.”, vertelt Suzanne.

Steve Pierco

Steve Pierco

Een minder gekend kantoor met de professioneelste aanpak

Voor de verkoop van ons huis lieten we een 5-tal makelaars uit de regio langskomen, ook de hele grote kantoren. Toen we tijdens het rondrijden toch heel wat te koop-borden van AP&P zagen, ben ik op hun website gaan kijken. Ik besloot hen toch ook eens uit te nodigen om langs te komen. Niet lang daarna hadden we een aangename ontmoeting met zaakvoerder Wim. Hij begon met een heel grondige rondgang in ons huis en stelde veel vragen. Daarna gaf hij ons heel wat achtergrond en zijn inschatting van de verkoopprijs. We waren heel verrast over zijn bijzonder professionele aanpak. De afspraak duurde meer dan anderhalf uur. Zoveel tijd en grondigheid hadden we niet eerder gezien. Ook hadden we bij Wim helemaal niet het gevoel een nummer te zijn. Bovendien schatte hij het huis ruim 50.000 euro hoger in. We waren overtuigd door zijn uitleg en besloten met AP&P samen te werken.

“Hun sneak preview-concept is een groot succes. Ik verschoot enorm van de vele bezoeken. Het duurde niet lang voor we een bod kregen dat de vraagprijs bijna evenaarde. Wij zijn vast en zeker tevreden!”, zegt Steve Pierco.

Frans M.

Frans M.

De hoogste schatting, de beste uitleg en het vlotste contact

Toen ik besliste om mijn villa in een deelgemeente van Kortenberg te verkopen, heb ik 4 immokantoren geraadpleegd. Ik vroeg elke makelaar een schatting te maken en een voorstel te doen voor de verkoop van de woning. Tijdens zijn bezoek en uitleg gaf Wim van AP&P mij de hoogste inschatting. Ook argumenteerde hij heel sterk over de manier waarop hij verwachtte de hogere verkoopprijs te behalen. Hij bleek evenwel procentueel de duurste makelaar te zijn. Van bij het begin had ik wel een heel vlot contact met Wim die heel veel extra informatie gaf. Na even vergelijken was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Aangezien Wim mijn woning het meeste waard vond, het contact goed zat en ik de meerprijs er zeker zou uithalen met een hogere verkoopprijs, ging ik met AP&P in zee. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

“Achteraf bekeken ben ik blij dat ik voor AP&P en hun hogere vraagprijs heb gekozen. Ik ben enorm tevreden. AP&P had het niet beter kunnen doen! Ik wil hen dan ook zeker aanbevelen.”, vertelt een enthousiaste Frans M.

Mevrouw C.M.

Mevrouw C.M.

Ons eigen huis: een verkoop aan onverwacht hoge prijs

Ons eigen huis met ruime tuin was ondertussen gewoon te groot geworden. We hadden nood aan een woonst die bij onze huidige levensfase past. Eens we deze hadden gevonden, nam ik terug contact op met Wim voor de verkoop van ons huis. Ik koos bewust voor een makelaar om de administratieve mallemolen te vermijden. Voor ons gemak. Gezien onze eerdere goede ervaring en zijn flexibiliteit was het opnieuw een goede samenwerking. Nog voor het pand online stond waren al verschillende bezoeken ingepland dankzij hun klantenportefeuille van potentiële kandidaat-kopers. Het is enorm vlot gegaan en voor een prijs die we niet hadden verwacht.

Onze buren verkochten twee jaar geleden een identieke woonst via een andere makelaar. Toch kregen wij bijna 23% meer voor ons huis. De woningmarkt is gestegen maar dit hadden we echt niet verwacht.

 • Naast de aangename kennismaking en professionele begeleiding, was het contact zowel tijdens de schatting als de stappen tot het effectief verkopen van mijn huis steeds positief. De makelaars zijn vriendelijk, open en steeds bereikbaar voor vragen. Zeer fijne ervaring.

  Rebecca Ballings

 • Excellent, service van topniveau 👌

  Dilhan Tekin

 • Goede en professionele service. Wij zijn tevreden over de goede samenwerking.

  Manu Meyers

  Google

 • Verkoop van ons appartement is vlotjes, snel en correct verlopen! Vriendelijke en aangename communicatie. Met dank aan Wim en zijn team!

  Sandra Vanhoegaarden

 • Super om mee samen te werken.
  Ik raad dit zeker aan.

  Dirk P

  Google

 • Positief: Professionaliteit
  Aankoop en verkoop via AP-P verliepen zeer snel en vlot. Zeer professioneel kantoor met uitstekende service. We hebben meerdere bezoeken gehad met Philippe. Steeds vakkundig en voorbereid !

  Tim VH

  Google

 • Mijn echtgenoot en ik bevelen App Immo aan om veel redenen maar vooral voor hun opvolging en hun beschikbaarheid (ondanks covid). Ik wil al het personeel (tijdens het bezoek, op kantoor, per mail,...) bedanken voor hun werk. Jullie zijn echt een prachtig team. Goede verzetting van jullie werk! Meneer en Mevrouw Kilicaslan - Kilicer

  Yasir kilicer

  Google

 • De verkoop van mijn appartement was op een week rond. Heel reactief en luistervaardig team, wat kan ik nog toevoegen 👏👏👍.

  Belinda De Pouma

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  Zij zijn het go to vastgoedkantoor in Kortenberg & Erps-Kwerps. De communicatie is duidelijk, het voorstel was precies en de service was van hoge kwaliteit. Ze nemen echt de tijd om door al je vragen te gaan. Beveel hen aan voor woningverkoop.

  Pathik Bhatt

  Google

 • Positief: Professionaliteit, Responsiviteit
  Heel professionele manier om met klanten om te gaan. Ik heb meestal met meneer Wim Stroobants en mevrouw Gerda Hauwaerts gewerkt. Zij zijn beiden erg behulpzaam en professioneel. Aangezien ik voor de eerste keer een huis kocht, had ik vragen, verduidelijkingen en soms last minute correcties in het papierwerk. AP-P was heel geduldig en had een behulpzame mentaliteit. Ze zijn zeer ervaren in de vastgoedmarkt en geven je de correcte begeleiding. Ik beveel hun diensten enorm aan!

  Aneesh Kannankara

  Google

 • Positief: Professionaliteit
  Mooie foto's, prachtig filmpje. Correcte afspraken. Positieve ervaring

  Bernard Vanhellemont

  Google

 • Droomhuis gekocht en ander verkocht.
  Van bij de start tot het einde verliep alles zoals afgesproken. Zeer goede begeleiding gekregen van een professioneel team.

  Dora Rabaey

 • Beste makelaar en agentschap uit onze streek. Vriendelijk, professioneel, excellente service, perfecte samenwerking met klanten. Doen echt hun best voor een snelle en correcte verkoop.
  Danku.

  Mark Meyers

Hoe gaan wij te werk?

Gratis waardebepaling

Onze expert-schatter en zaakvoerder Wim Stroobants komt persoonlijk ter plaatse voor een uitgebreid bezoek aan uw pand. Tijdens deze kennismaking maakt hij een realistische inschatting van de verkoopwaarde. Hij adviseert u niet enkel over de correcte vraagprijs maar vertelt u ook wat u mag verwachten qua verkooptermijn. Om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te halen, werkte ons team verschillende succesformules uit. Op basis van zijn jarenlange ervaring met panden zoals het uwe, stelt Wim u een passende strategie op maat voor. Daarnaast biedt hij vrijblijvend advies over kleine opknapwerken die uw verkoop positief kunnen beïnvloeden.

Uw pand volledig in kaart

Uw persoonlijk dossierbeheerder zorgt voor een correct en volledig verkoopdossier. De nodige attesten (bijv. EPC, OVAM,…) worden opgevraagd bij de bevoegde instanties. De troeven van het pand zelf en de directe omgeving worden opgelijst, de nodige opmetingen gedaan. Alvorens een professionele fotograaf langskomt om de woning in beeld te brengen, krijgt een uitgebreide lijst van tips. U kan uiteraard ook opteren voor een volledige home styling of staging door ons team. Naast de klassieke foto’s kan u trouwens kiezen voor drone-fotografie, 360° virtuele toer, videobezoek of digitale make-over. Onze collega Veronique die ook binnenhuisarchitecte is, kan steeds een eerste raming maken van mogelijke investeringen die kopers eventueel in gedachte moeten houden. AP&P haalt echt alles uit de kast om uw verkoop in pole position te starten.

Uw pand in de kijker: online en offline

De lancering van uw verkoop gebeurt via verschillende kanalen. Dankzij ons bijna 40 jarig bestaan beschikt AP&P over een zeer breed netwerk van zoekende klanten en investeerders. Naast de klassieke, klassevolle te-koopborden, folders, brochures en flyers zetten we ook enorm in op onlinekanalen: eigen website en sociale mediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn) alsook de welbekende portaalsites zoals Immoweb, Zimmo,…. Dankzij ons uitgebreid en gepersonaliseerd marketingplan zorgen we voor gerichte en accurate publiciteit naar de juiste potentiële kopers. 

Bezoeken aan uw pand

Helemaal in overleg organiseert uw contactpersoon de nodige bezoekmomenten voor kandidaat-kopers. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. Ons drietalig team is bijzonder beschikbaar en flexibel. Voorafgaand deze bezoekmomenten krijgt u de nodige tips om uw woning op de best mogelijke manier klaar te maken. Kandidaat-kopers worden op voorhand gescreend en met kennis van zaken begeleid doorheen uw pand. Uw dossierbeheerder houdt nauw contact en brengt u dadelijk op de hoogte van ontwikkelingen. U kan bovendien alles in volledige transparantie volgen via uw login Mijn AP&P.

Een bod op uw pand

Komt er een bod op uw woning, dan neemt uw dossierbeheerder dadelijk contact op. Hij/zij zal u professioneel begeleiden en adviseren tijdens onderhandelingen. Zo heeft u alle opties in kaart en kan u de beste keuze maken.

Uw pand verkocht

Eens u een bod van een kandidaat-koper heeft aanvaard, zorgen wij dat een overeenkomst wordt opgesteld die juridisch en administratief volledig correct is. Alvorens over te gaan tot de ondertekening, overlopen we samen met beide partijen alle details. Dat kan ofwel live op locatie, bij u thuis of op kantoor, in ons hoofdkantoor te Kortenberg of via videoconferentie. 

Uw pand na verkoop

Ook na de compromis zorgen wij voor de verdere administratieve verwerking van uw verkoopdossier. Ons team blijft u dus bijstaan.

Hoe gaan wij te werk

Wij verkochten eerder

KPI's

8500 potentiële kopers
in onze database
80 transacties
vorig jaar
35 + jaar
ervaring in vastgoed
8 medewerkers
in ons topteam

Weet u hoeveel uw pand écht waard is?

Start hier uw gratis schatting

Gratis schatting Achtergrond