Schatting en verkoop in Wilsele met team AP&P: een getuigenis

Je huis verkopen doe je niet alle dagen. Steve Pierco nodigde dan ook verschillende makelaars uit voor een waardebepaling en een gesprek. Hij koos uiteindelijk voor AP&P en licht graag zijn ervaringen toe.

Een minder gekend kantoor met de professioneelste aanpak

Voor de verkoop van ons huis lieten we een 5-tal makelaars uit de regio langskomen, ook de hele grote kantoren. Toen we tijdens het rondrijden toch heel wat te koop-borden van AP&P zagen, ben ik op hun website gaan kijken. Ik besloot hen toch ook eens uit te nodigen om langs te komen. Niet lang daarna hadden we een aangename ontmoeting met zaakvoerder Wim. Hij begon met een heel grondige rondgang in ons huis en stelde veel vragen. Daarna gaf hij ons heel wat achtergrond en zijn inschatting van de verkoopprijs. We waren heel verrast over zijn bijzonder professionele aanpak. De afspraak duurde meer dan anderhalf uur. Zoveel tijd en grondigheid hadden we niet eerder gezien. Ook hadden we bij Wim helemaal niet het gevoel een nummer te zijn. Bovendien schatte hij het huis ruim 50.000 euro hoger in. We waren overtuigd door zijn uitleg en besloten met AP&P samen te werken.

“Hun sneak preview-concept is een groot succes. Ik verschoot enorm van de vele bezoeken. Het duurde niet lang voor we een bod kregen dat de vraagprijs bijna evenaarde. Wij zijn vast en zeker tevreden!”, zegt Steve Pierco.

Hun sneak preview-concept bracht veel bezoekers

Onze dossierbeheerder Steve kwam langs om het verloop van de verkoop uitgebreid te bespreken. Het contact verliep zeer vlot. We kregen heel wat tips om het huis goed klaar te maken voor de fotoshoot, videoshoot en komende bezoeken. De foto’s waren echt heel knap! De woning werd eerst gelanceerd in hun sneak preview-groep op Facebook. Daar krijgen leden een aantal dagen voor de eigenlijke lancering op de website de kans om als eerste een afspraak in te plannen. Ik verschoot enorm van de vele bezoeken. Steve nam deze allemaal met veel zorg voor zijn rekening. We werden ruim op voorhand verwittigd en kregen na afloop telkens feedback. We wisten dus altijd heel goed waar we aan toe waren.

Verkocht aan bijna de vraagprijs

Na een 3-tal weken kregen we een bod dat heel kortbij de vraagprijs lag. We aanvaardden het bod. Intussen is de verkoop bij de notaris afgerond en zijn de sleutels en nutsvoorzieningen overgedragen. Op wat AP&P voor ons heeft gedaan, hebben wij niets aan te merken. Alles was in orde! Als we niet voor hen hadden gekozen, hadden we deze hoge prijs waarschijnlijk nooit gehaald. Ons nieuw hoofdstuk in Spanje kan nu beginnen.

Wilt u net als Steve Pierco aan een nieuw hoofdstuk beginnen? Ons team staat voor u klaar. U kan vrijblijvend een afspraak maken op 078-48 47 00 of info@ap-p.be

Meer weten over hoe wij te werk gaan bij een verkoop? Lees er alles over hier

Lid worden van onze sneak preview-groep op Facebook? Klik hier.

Schatting en verkoop in Erps-Kwerps met team AP&P: een getuigenis