Schatting en verkoop met team AP&P: een getuigenis

Als iemand een pand wilt verkopen, gebeurt het wel vaker dat meerdere immomakelaars gecontacteerd worden voor een waardebepaling. Omdat wij voor elke klant een zo groot mogelijke meerwaarde willen bieden, vertrouwen we steeds op onze uitgebreide expertise en ruime ervaring. We streven naar een correcte, realistische waardebepaling zodat elke woning op de best mogelijke positie in de markt gezet wordt. Frans M. doet graag zijn relaas van zijn ervaring met AP&P.

De hoogste schatting, de beste uitleg en het vlotste contact

Toen ik besliste om mijn villa in een deelgemeente van Kortenberg te verkopen, heb ik 4 immokantoren geraadpleegd. Ik vroeg elke makelaar een schatting te maken en een voorstel te doen voor de verkoop van de woning. Tijdens zijn bezoek en uitleg gaf Wim van AP&P mij de hoogste inschatting. Ook argumenteerde hij heel sterk over de manier waarop hij verwachtte de hogere verkoopprijs te behalen. Hij bleek evenwel procentueel de duurste makelaar te zijn. Van bij het begin had ik wel een heel vlot contact met Wim die heel veel extra informatie gaf. Na even vergelijken was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Aangezien Wim mijn woning het meeste waard vond, het contact goed zat en ik de meerprijs er zeker zou uithalen met een hogere verkoopprijs, ging ik met AP&P in zee. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

“Achteraf bekeken ben ik blij dat ik voor AP&P en hun hogere vraagprijs heb gekozen. Ik ben enorm tevreden. AP&P had het niet beter kunnen doen! Ik wil hen dan ook zeker aanbevelen.”, vertelt een enthousiaste Frans M.

Een snelle verkoop aan een prijs die me nog steeds verbaast

Het contact met Wim en Philippe was heel goed tijdens de hele verkoop. Eens de villa gelanceerd was, volgden er heel snel een 8-tal bezoeken. Kort daarna kreeg ik 2 biedingen die iets lager waren dan de gekozen vraagprijs. Toch lagen deze ver boven de voorstellen van de andere makelaars. Ik wist dus dat het goed zat. Ik had echt gedacht dat het in deze prijsklasse wat langer zou duren. Ik aanvaardde één van de biedingen. De compromis is ondertussen ondertekend en later dit jaar gaan we bij de notaris de akte tekenen.

Enorm content over mijn keuze voor AP&P

Ik ben eigenlijk nog steeds verbaasd over de uiteindelijke verkoopprijs die de woning heeft gehaald. Achteraf bekeken ben ik blij dat ik voor AP&P en hun hogere vraagprijs heb gekozen. Hun hogere inschatting van bij het begin en de uiteindelijk verkregen verkoopsprijs lagen aanzienlijk hoger dan de andere schattingen. Ik ben enorm content. AP&P had het niet beter kunnen doen! Ik wil hen dan ook zeker aanbevelen.


Wilt u net als Frans M. uw huis verkopen? Bent u op zoek naar een correcte, marktcomforme waardebepaling? Onze erkend-schatter komt volledig gratis en vrijblijvend bij u langs. Contacteer ons voor een afspraak op 078-48 47 00 of info@ap-p.be.

Meer weten over hoe wij te werk gaan bij een verkoop? Lees er alles over hier.

Schatting en verkoop met team AP&P: een getuigenis