Expat op zoek naar een appartement of woning te huur? Team AP&P helpt u uw nieuwe thuis in België te vinden.

Waarom voor ons kiezen?

 • Ruim aanbod van panden
 • Flexibele bezichtigingen (6 dagen op 7, ook buiten onze kantooruren)
 • Onberispelijke service in 3 talen
 • Gepersonaliseerde hulp en bijstand bij administratie rond huren en verhuizen
 • Experts in zoeken en vinden van de juiste match
Meer over ons
Afbeelding

Enkele klanten aan het woord

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
  Heel professioneel! We verhuizen vanuit het Verenigd Koninkrijk en het kantoor A Property was heel behulpzaam om alles te organiseren en permanent contact te houden. We bevelen hen absoluut aan!

  Hubert Krukowski

  Google

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
  Excellente dienstverlening. Iedereen waarmee we contact hadden heeft ons enorm geholpen. We hadden videogesprekken om 2 panden te bezoeken. Achteraf gaven ze ons een vertaling van het contract en hielpen ze ons alle details te regelen.

  Carla Cadena

  Google

Hoe gaan wij te werk?

Verhuizen naar het buitenland is vaak een grote stap in het onbekende. Ons team staat klaar om u en uw gezin te helpen uw nieuwe thuis in België te vinden. Op basis van uw woonwensen en gezinsnoden gaan wij op zoek naar een passend pand in de meest geschikte omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring met expats van multinationals, Europese & internationale instellingen alsook ambassades hebben wij een stevige expertise opgebouwd. Ons drietalig team is heel flexibel en beschikbaar zodat u, wanneer het u past in uw tijdzone, potentieel geschikte panden kan bezoeken. Indien u zich niet op voorhand naar België kan verplaatsen, zorgen wij voor bezoeken via live videocall. Eens in de contractfase, doen wij al het mogelijke om u de nodige vertalingen van documenten te bezorgen.

Wij kunnen u ook begeleiden in het administratieve proces rond huren en verhuizen. Wij werken hiervoor volledig op maat van u en uw gezin. Ons team kan u bijstaan bij het openen van een bank- en waarborgrekening, het afsluiten van energie- of telefoniecontracten, het onderschrijven van verplichte verzekeringen of het inschrijven in de gemeente.

Ons team zorgt dus voor een warm welkom en helpt u en uw gezin zich snel thuis te voelen in België.

Vastgoed te huur in de kijker

Expat op zoek naar een thuis in België?

Ontdek wat ons team voor u kan betekenen!

Contacteer ons Achtergrond