Zonder zorgen genieten van uw rendabele vastgoedinvestering? Team AP&P beschermt uw investering door nauwkeurige opvolging en onberispelijke service op maat.

Waarom voor ons kiezen?

 • Meer dan 110 panden in beheer
 • Eén aanspreekpunt voor huurders en eigenaars
 • 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar
 • Onberispelijke service in 3 talen
 • Online opvolging via Mijn AP&P
Meer over ons
Afbeelding

Enkele klanten aan het woord

 • Ik ben al 25 jaar heel tevreden van makelaar A Property & Pelsmaekers. Zij regelen alles voor mij en het contact met Kristel was ook dik in orde.

  Jan Batiste D.

  Geen

 • A Property & Pelsmaekers nemen het altijd voor ons op bij geschillen met de huurders. Ze zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste wetgevingen, dat is super belangrijk voor ons aangezien we dat zelf moeilijk kunnen volgen. Het is al jaren een aangename samenwerking.

  Greta M

  Geen

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
  Zeer professionele aanpak. Zeer persoonlijk. De beste makelaar om je pand in beheer te geven!

  Kurt Trappeniers

  Google

 • Ik heb een appartement bij hen in beheer voor de verhuur. Ik heb hier weinig tot geen omziens naar, zij regelen alles op een professionele manier.

  Geert Timmermans

  Google

Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Als rentmeester gaat ons team een stapje verder dan de gewone verhuur en neemt het volledig privatief beheer van uw vastgoed waar.


We beschermen uw investering door strikte opvolging op administratief, financieel, technisch/bouwkundig en juridisch vlak. We maken duidelijke afspraken en bieden u een persoonlijk pakket van diensten op maat. Van het opvolgen van de huurgelden tot het coördineren van kleine en grote herstellingen, wij zijn het eerste aanspreekpunt voor u en uw huurder. We spelen altijd kort op de bal en zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.


Via een online tool kan u in alle transparantie elk aspect monitoren. Terwijl professionals voor uw vastgoed zorgen, kan u dus zorgeloos genieten van uw rendement.

Concreet regelen wij als rentmeester:

Zoekt u een betrouwbare en bijzonder ervaren partner voor privatief beheer? Team AP&P helpt u graag verder.

KPI's

110 + panden
in beheer
1 aanspreekpunt
voor eigenaars en huurders
24 uur op 24
7 dagen op 7 beschikbaar

Zorgeloos genieten van uw investering?

Ontdek wat ons team voor u kan betekenen!

Contacteer ons Achtergrond