Heeft u nieuwbouwplannen? Team AP&P zorgt voor uitgebreide expertise en onberispelijke service op elk moment.

Ik ben op zoek naar projectgrond

Bent u als projectontwikkelaar op zoek naar geschikte grond voor uw project? Dan kan u rechtstreeks bij ons terecht. We zoeken in onze uitgebreide klantenportefeuille of helpen u verder dankzij onze kennis van de brede regio Brussel, Leuven, Aarschot, Tienen en Diest.

Ik ben op zoek naar een nieuwbouwproject of nieuwbouwpand
Ik wil grond verkopen

Met de nodige expertise onderzoekt ons team wat de waarde van uw grond is. We gaan bij experts en de lokale dienst stedenbouw na wat er potentieel kan gerealiseerd worden. Op die basis wordt de verkoopwaarde geschat. We hebben in ons klantenbestand verschillende ontwikkelaars en investeerders die steeds op zoek zijn naar projectgrond. Zo gaan we ook hier voor de juiste match.

Ik wil grond verkavelen

Ons team zoekt samen met specialisten en stedenbouw uit wat kan en mag op uw grond. We bekijken bijvoorbeeld hoeveel eenheden mogen gebouwd worden. Met alle verkregen informatie gaan wij op zoek naar een passende projectontwikkelaar. Op deze manier kan u uw grond de best mogelijke nieuwe bestemming geven.

Ik wil een nieuwbouwproject realiseren

Volledig op maat van uw project brengen wij u in contact met een gepast aannemersbedrijf of projectontwikkelaar zodat u uw project kan realiseren in optimale omstandigheden.

Ik wil een nieuwbouwproject verkopen

Ons sales team heeft ruime ervaring met residentiƫle en commerciƫle nieuwbouwprojecten (ook van op plan). Perfect drietalig, heel beschikbaar en flexibel zorgen wij met de glimlach voor een onberispelijke service. Wij zetten uw project op passende manier in de kijker bij ons breed netwerk van kandidaat-kopers en investeerders. We gebruiken de nieuwste promotietechnieken om het juiste doelpubliek aan te spreken zowel online als offline. We volgen alles nauwkeurig op en houden u op de hoogte van ontwikkelingen. Via uw eigenaarslogin Mijn AP&P kan u alles zelf ook monitoren 24/7. Ondertekeningen gebeuren live op locatie, bij u thuis of op kantoor, via videoconferentie of in ons hoofdkantoor te Kortenberg.

Afbeelding

Nieuwbouwplannen?

Team AP&P helpt u graag verder! Contacteer ons vandaag.

Contacteer ons Achtergrond

Onze projecten