Uw pand snel en veilig verhuren? Het verhuurteam van AP&P doet al het mogelijke om een juiste match te vinden.

Waarom voor ons kiezen?

 • Vakkundig advies voor snelle resultaten met duidelijke meerwaarde
 • Heel beschikbaar team met commerciële en administratieve mix
 • Zeer uitgebreide database van zoekende kandidaat-huurders en expats
 • Flexibele bezichtigingen in 3 talen (6 dagen op 7, ook buiten onze kantooruren)
 • Experts in zoeken en vinden van de juiste match
Meer over ons
Afbeelding

Enkele klanten aan het woord

 • Ik heb een appartement bij hen in beheer voor de verhuur. Ik heb hier weinig tot geen omziens naar, zij regelen alles op een professionele manier.

  Geert Timmermans

  Google

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
  Excellente dienstverlening. Iedereen waarmee we contact hadden heeft ons enorm geholpen. We hadden videogesprekken om 2 panden te bezoeken. Achteraf gaven ze ons een vertaling van het contract en hielpen ze ons alle details te regelen.

  Carla Cadena

  Google

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
  Professionele aanpak, goede opvolging.
  Sterk team !

  Geert Groosman

  Google

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
  Professioneel geholpen in de zoektocht naar een appartement. In deze moeilijke corona periode werd alles snel en correct afgehandeld.

  Leo Welkenhuysen

  Google

 • Heel vriendelijk agentschaap !
  De proces was super snel et super leuk !
  En heel veel bedankt aan Mathias die was super vriendelijk en heel professioneel !

  Mehdi Chehima

  Google

 • Positief: Professionaliteit, Responsiviteit
  Goede samenwerking en uitstekende communicatie. Menselijk en tegelijk professioneel!

  R M

  Google

 • Volgens ons recente ervaring met de heer Bram Jolie kunnen we maar al, tevreden zijn met de excellente service die de heer Jolie ons verleende bij de verhuring van ons appartement in Kortenberg.

  Hubert Jan Mullenders

 • Goede service en vlotte communicatie. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Bram. Dankjewel!

  Emilie Kennes

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  correcte service, geduld en klasse!! volgende keer zeker terug AP&P terug contacteren.

  Koen Overloop

  Google

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
  Excellente service. Snel en behulpzaam. Persoonlijk verkies ik meer email en minder bellen maar het geeft wel een persoonlijke touch die ik zeker apprecieerde. Hoog aanbevolen!

  Lyan Porto

  Google

 • Beste, ik ben heel tevreden om met A Property& Pelsmaekers samen te werken ze bieden een goede service aan.

  Martine Hanssens

 • Hadden huis in beheer voor verhuur, zeer goede opvolging, zeer professioneel afgehandeld, denken mee met de klant, kwaliteitsvolle bijna dagelijkse contacten. Dankzij info op hun site en hun aanpak hebben ze zeer snel een aantal kandidaat huurders gevonden.

  Christine Das

  Google

Hoe gaan wij te werk?

Bepaling van correcte huurprijs

Ons verhuurteam brengt een uitgebreid bezoek aan uw pand. Tijdens deze kennismaking bepalen we samen een evenwichtige huurprijs, maken we goede afspraken over onze diensten en leggen we een verhuurtermijn vast. Als wij binnen deze periode geen huurder vinden, hoeft u ons geen vergoeding te betalen.

Uw pand volledig in kaart

Uw persoonlijk dossierbeheerder stelt een uitgebreid verhuurdossier samen. De nodige attesten (bijv. EPC, OVAM,…) worden opgevraagd bij de bevoegde instanties. De troeven van het pand zelf en de omgeving worden opgelijst, de nodige opmetingen gedaan. Alvorens de woning in beeld wordt gebracht, krijgt u een uitgebreide lijst van tips over hoe u uw pand kan doen stralen. U kan uiteraard ook opteren voor een volledige home styling of staging door ons team. Naast de klassieke foto’s kan u trouwens kiezen voor drone-fotografie, 360° fotografie, video of digitale make-over. 

Uw pand in de kijker: online en offline

Op basis van ons uitgebreid en gepersonaliseerd marketingplan wordt uw huurpand in de markt gezet via verschillende kanalen. Dankzij zijn bijna 40 jarig bestaan beschikt AP&P over een zeer uitgebreide database van kandidaat-huurders. Naast een mailing en klassiek te-huurbord plaatsen wij uw pand ook op onze eigen website en alle gekende vastgoedportaalsites zoals Immoweb, Zimmo,…. We lanceren ook de nodige posts en publiciteit op onze sociale media (Facebook, Instagram en LinkedIn). We zorgen dus zowel online als offline voor maximale zichtbaarheid en accurate publiciteit zodat we snel mogelijk geïnteresseerde huurders bereiken.

Bezoeken aan uw pand

Helemaal in overleg met u organiseert uw dossierbeheerder de nodige bezoekmomenten voor kandidaat-huurders. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend. Voor kandidaat-huurders die het pand niet zelf kunnen bezoeken wegens huidige residentie in het buitenland, voorzien we een bezichtiging via live videogesprek. Ons drietalig team is heel beschikbaar en flexibel. Voorafgaand deze bezoekmomenten krijgt u trouwens de nodige tips om uw pand op de best mogelijke manier klaar te maken. Een medewerker met de nodige dossierkennis begeleidt elke bezoeker. Uw contactpersoon houdt nauw contact en brengt u dadelijk op de hoogte van ontwikkelingen. U kan bovendien ook alles in volledige transparantie volgen via uw login Mijn AP&P.

Een kandidaat-huurder voor uw pand

Na een bezoek kan de potentiële huurder zich kandidaat stellen. Binnen wat kan en mag peilen we grondig naar algemene informatie, bewijs van inkomen en motivatie. Op die manier tracht ons verhuurteam de beste match voor u te vinden. U kan er ook voor kiezen om met of zonder onze begeleiding een kennismakingsgesprek te houden. U kiest uiteindelijk als eigenaar zelf voor een kandidaat. Wij benadrukken wel dat u in geen enkel geval mag discrimineren. 

Uw pand verhuurd

Eens u de juiste kandidaat-huurder heeft aangeduid, maken wij het huurcontract op. De ondertekening kan live op locatie, bij u thuis of op kantoor, in ons hoofdkantoor te Kortenberg, via videoconferentie of zelfs volledig digitaal. We maken een afspraak voor de plaatsbeschrijving die kan uitgevoerd worden door een extern expert naar keuze. 

Uw pand na verhuur

Na de verhuring zorgt ons team voor de opvolging van de plaatsbeschrijving. Ook na de overdracht blijven wij ter uwer beschikking voor vragen en advies.

Hoe gaan wij te werk

Wij verhuurden eerder

KPI's

9500 huurders
(potentiële) in onze database
115 transacties
vorig jaar
110 panden
in beheer
35 + jaar
ervaring in vastgoed

Uw pand snel en veilig verhuren?

Contacteer ons verhuurteam voor een volledig vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons Call to action